Vacature zij-instroom Verzorgende IG en Verpleegkundige

BBL leerwerktraject tot gediplomeerd Verzorgende IG

Droom je van een carrière in de zorg, maar ontbreekt het je aan een diploma of ervaring? Heb je alle mogelijkheden bekeken om de stap te maken naar de zorg, maar blijkt dit toch lastig? Begrijpelijk, wij helpen je graag de juiste keuze te maken.

Samen met zo’n 100 medewerkers zorgt Stichting Thuiszorg Groot Limburg (STGL) ervoor dat mensen thuis kunnen blijven wonen middels een passend pakket aan zorg en/of ondersteuning. Wij zetten de beschikbare middelen efficiënt in waarbij cliënten tevreden zijn en kwaliteit van leven wordt gewaarborgd. Wij spelen snel en flexibel in op vragen van cliënten en zoeken daarbij altijd naar passende oplossingen waar dat het beste past samen. Medewerkers en zorgverleners van Stichting Thuiszorg Groot Limburg zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is!

Leerwerktraject in de praktijk

Onze collega Ellen aan het woord:
“Ik ben Ellen, 55 jaar en na een carrière van 30 jaar bij een bank heb ik de overstap gemaakt naar Thuiszorg Groot Limburg. Heb hier best lang over nagedacht want ik moest dan ook weer naar school. Ben eerst een dag gaan meelopen in de thuiszorg om te kijken of dit echt iets voor mij was. Dit was zo leuk dat ik de stap heb genomen.
Het traject leren en werken werkte voor mij perfect. De theorie meteen in de praktijk toepassen is zo fijn en hierdoor leer je makkelijk. De opdrachten van school kun je tijdens je werk doen en hierin kreeg ik vanuit het werk ook de tijd en begeleiding voor. Dus er is een goede balans tussen werk, school en thuis. Kortom dit is de beste keus die ik in mijn leven gemaakt heb!”

Wat bieden wij

  • 100% vergoeding van de studiekosten + baangarantie bij het succesvol afronden van de opleiding.
  • Start september 2024, waarbij je minimaal 20-24 uur per week beschikbaar bent.
  • Je werkt wisselende diensten, dus ook weekenden, feestdagen en vakanties
  • Een startsalaris: FWG 25 (CAO VVT; met een salaris van € 2.285,77 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Vastgestelde salarisverhoging van 2,5% in oktober 2024
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. eindejaarsuitkering (8,33%), vakantiegeld (8%), reiskostenvergoeding en een pensioenregeling
  • Naast het harde werken wordt er natuurlijk ook gezorgd voor ontspanning: o.a. borrelen met collega’s, kerstviering en een jaarlijks personeelsfeest.

Enthousiast, maar twijfel je nog, geen probleem, wij nemen die twijfel graag bij je weg!

We vertellen je dan graag meer over dit werk-leer traject. Bij gebleken interesse is er de mogelijkheid om met een collega een dagdeel mee te lopen. Dit regelen wij graag voor je!

Bel of mail ons: personeel@thuiszorggrootlimburg.nl of tel. 043-3472494.