Vacature Huishoudelijk Hulp

 THUISZORG GROOT LIMBURG

‘Zorgen’ doen we samen. Heb jij een ‘zorghart’? Ben jij op zoek naar een leuke baan?

Zullen we dan eens een ‘koffie’-gesprek houden om te kijken of we ook bij elkaar passen?

 

HUISHOUDELIJKE HULP IN MAASTRICHT-HEUVELLAND

 

Steek jij gemakkelijk de handen uit je mouwen?

Dan ben jij de juiste collega die we op het oog hebben om onze cliënten te ondersteunen bij het huishouden. Denk aan o.a. stofzuigen, dweilen, schoonmaken van sanitair, keuken, zemen van ramen en het verzorgen van de was. Het verschilt natuurlijk per cliënt wat er gedaan moet worden. Dit maakt dat er veel afwisseling zit in je werkzaamheden.

Wie zijn de mensen waar je gaat werken?

We noemen ze onze cliënten maar het zijn vooral mensen, ieder met zijn eigen verhaal. Mensen met lichamelijke problemen of een vorm van dementie, waardoor ze zelf niet alles meer in het huishouden kunnen doen. Hun gevoel van welzijn is vaak afhankelijk van diegenen die hen omringen met goede zorg en ondersteuning. Niet altijd gemakkelijk om afhankelijk te moeten zijn!

 Wat is fijn om verder nog te weten?

  • Een salaris tussen de € 13,78 en € 16,72 bruto per uur [afhankelijk van ervaring] volgens CAO-VVT [schaal 15] en goede secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Verlofuren, eindejaarsuitkering (8,33%), vakantiegeld (8%), opleidingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
  • Vastgestelde salarisverhoging van 2,5% in oktober 2024
  • Je gaat werken in omgeving Maastricht-Heuvelland;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs (AM/B) en eigen vervoer;
  • De werkdagen: maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00. Welke dagen en uren je beschikbaar bent, kun je zelf aangeven. Heel fijn te combineren met jouw privé situatie dus!
  • We vragen een VOG [Verklaring Omtrent Gedrag] voor je aan;
  • Bij serieuze interesse om verder te willen groeien in de zorg, kijken we met jou graag naar eventuele opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden!

 

En nu even over jou…wie hopen wij dat je bent?

Belangrijk is dat je een sociaal en vriendelijk persoon bent en je kunt inleven/aanpassen in verschillende situaties van een thuiswonende kwetsbare cliënt en zijn/haar omgeving.

Je bent geduldig, zelfstandig en je pakt je eigen verantwoordelijkheid daar waar nodig. Fijn als je al ervaring hebt in de schoonmaak, maar het is niet noodzakelijk. Nog fijner is als je ook ervaring in de ouderenzorg hebt, het is wel belangrijk. Een relevant diploma is goed maar geen vereiste.

 

Wat denk je? Hebben we nu jouw interesse of nieuwsgierigheid gewekt?
Misschien heb je nog vragen? Aarzel niet, neem contact op met Thuiszorg Groot Limburg en vraag naar Jolanda Franssen. Telefoon: 043 – 347 24 94 of stuur een mail naar personeel@thuiszorggrootlimburg.nl o.v.v.: Vacature nr. 07  huishoudelijke hulp.